Jdi na obsah Jdi na menu

Fanda u doktora

5. 7. 2012

fanny-28.6--4-.jpg


 

 


 

Ahoj,

tak se Vám zase po týdnu vracím. Dnes jsem měl náročný den. šli jsme nejdříve na dlouhou procházku. Myslel jsem, že bude nějaká prča. Ale šli jsme do nějaký budovy. Byli tam dva velikánští pejskové. Pes rhodéský ridgeback a feny amstafky. Pes už byl starý a přišel si mě jen očuchat, dál jsem ho nezajímal. Fenečka byla sedmiletá a tu jsem zajímal trochu víc. Seděli jsme tam dlouho a já se nudil, tak jsem začal ožužlávat lidskému tátovi ruce. Za chvilku se otevřeli dveře a vyšli dva staří pesánci a za nimi stál pán v zeleném a pozval nás dál. Byl tam divný pach, ale já se tam docela těšil, protože ten pán se na mě usmíval. Prý je to pan doktor. Začal mě mazlit a při tom mě prohlížel. Bylo to velmi příjemný, jak jsem si tam spolu hráli. Pak mě táta dal nahoru na stůl přišla ke mě sestřička a něco mě píchlo, ale pan doktor mě začal zase mazlit a já hned na to zapomněl. První návštěva u pana doktora s mámou a tátou byla fajn.
Před dvěma dny jsem byl poprvé v životě sám doma asi hodinku a to vám byla prča. Začal jsem skákat po posteli a hrát si s polštářem. Vedle byl nějaký obraz a tam byl pes. Byl skoro stejný jak já. Když jsem ho tak pozoroval, tak on dělal přesně to co já. Tak jsem přeskočil z postele na stůl a začal jsem na něj dorážet a olizovat a on nic. Jen se po mě opakoval. To mě za chvilku přestalo bavit, tak jsem šel zkoumat dál. Vedle byly dveře, které byly zavřené a já se je snažil probourat, ale byli silnější než já. V kuchyni jsem našel zajímavou věc. Bylo to velké a z plastu, byl v tom můj oblíbený šustivý pytlík a krásně to v tom vonělo. Tak jsem sundal víko a aspoň s ním jsem si hrál. A pak jsem to uviděl. Na stole byl pytlík s piškotama. Tak jsem ho sundal, pytlík roztrhal a piškotky snědl. To byla ňamka. Pak jsem se šel zase podívat na toho pejska a on se pořád jen opičil. Za chvilku jsem slyšel klíče. To přišla máma domů. Hned do ložnice, měl jsem velkou radost, že jí vidím, ale ona hned na mě spustila, jestli jsem blbej, že si můžu zlomit nohy a že mě roztrhne jako hada, ale stejně jsem viděl, že mě má ráda :))
Jdu se napapat a trošku pozlobit tátu :) Musím jim ukázat, že můžou dělat co chtějí, ale neutahají mě :)

 

 

 

 

 

 

Přeju hezké sluníčkové dny a brzy se uvidíme. Blemcoš Váš Fanda

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

AWheertift - Sample of Blood Pressing

8. 10. 2018 3:22

Pression arterielle est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-pfizer-prix-replay/

AMoitameeronia - Understanding Blood Demands Readings

26. 7. 2018 21:24

Poids est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/plus-fort-que-le-cialis/