Jdi na obsah Jdi na menu

Na chalupě....

26. 8. 2012

Ahoj,
tak se hlásím zase po dlouhé době. Vím, jsem ostuda, ale za to může máma. Pořád mě nenaučila psát a pořád mi říkala, že má spousta práce a starostí než vysedávat na netu a psát mi deníček
No a co se událo? Byli jsme s celou smečkou delší čas na chaloupce. Tam to bylo fajn. Pořád jsem byl na zahradě, kde jsem papal kořínky, trávu, pavouky atd. Jednou večer jsem si tak jako vždy hrabal a najednou jsem narazil na nějaké zvířátko. Bylo celé černé a když jsem ho tahal z té ďoury, tak strašně pískalo. Táta mi ho okamžitě vytáhl z huby, kouká co to je a povídá: "Fanouši, ty jsi mantal, krtka tahat za hlavu. To není pískátko." a někam ho odnesl. já ho ale stejně druhý den ráno našel, ale už bohužel nepískal a tentokrát mi ho vzala máma a odnesla bůhvíkam. Prej to nepřežil kvůli mě, ale já ho nechtěl zabít. Ale máma s tátou jsou fajn. Druhý den jsem dostal pískacího krtka, se kterým si prý můžu hrát do syta.
Jednou takhle ráno mi máma povídá: "Fando, dnes něco zkusíme, jo. Uvidíš, bude se ti to líbit." Tak jsem byl zvědavý, s čím přijde. Nakrájela párek a šla bokem na zahradu. Začala šlapat do trávy a házet tam ty kousky toho párečku. Řekla mi, že zkusíme pachový čtverec. No, popravdě jsem nejdřív vůbec netušil o co jde, ale po pár minutkách už jsem rejdil čumákem po zemi a skoro stopoval. :)) Máma mi řekla, že nesmím zahambit svojí mámu, protože ona má trojkový stopářský zkoušky. Nakonec "stopovala" i golduša a řekl bych, že jí to šlo trochu líp než mě, ale to bude tím, že ona má kratší nohy :))
Taky jsme se stavovali za mojí lidskou bábou. To je dobrá ženská, hned jsem si jí oblíbil, ale hlavně její obydlí, protože tam bydlí 3letá amstafka Juditka, která si se mnou úplně úžásně hrála. Připomínalo mi to bitky se svýma sourozencema. Hráli jsem si asi 3hodiny, ale já pořád neměl dost. Jeli jsme potom ještě ke krásnému rybníčku, kde jsem se ještě s tátou koupal. Máma ne, ta seděla na dece s tloustnoucí goldou. Už měla úplně hrozně velký břicho, takže když jsem jí provokoval, tak už mi nestačila :)) chachá :))
Jinak dnes ráno přišla máma s goldušou domů a strašně stresovala, Já jsem to vůbec nechápal, co se děje. Pak se zavřeli dveře do obýváku a já už nic nevím. Ale každou chvíli vyběhla a říkala tátovi něco o miminkách. Pořád nevím, co to ty miminka jsou, tak snad se dočkám a ukážou mi je. Prej ale musím počkat, protože jsem humpolák. Nevíte někdo, co to znamená? Kdyby jo, tak mi písněte mailíka.
No nic, jdu se vyčůrat a spinkat. Mějte se hezky a snad máma bude mít čas o trochu dřív.

Posílám blemcoše, Váš Fanda

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář