Jdi na obsah Jdi na menu

Nový přírůstek...

5. 8. 2012


Ahoj,

tak se Vám zase hlásím od nás doma. Dlouho jsem nepsal, protože se u nás událo strašně moc věcí. Ta první a nejdůležitější je, že je u nás nový pejsek. Je to tříletá čubinka golddusta Goldie. Je to taková malá blonďatá, chlupatá koule, která pořád za mámou cupitá jak ocásek. Já z ní měl strašnou radost. Říkal jsem si, že nebudu doma sám a že si budeme hrát a dělat spoustu blbostí, ale chyba. Zkusil jsem to na ní a ona mě vyštěkala. Tak to v průběhu zkouším pořád a ona pořád piští a piští a piští. Přestává mě to bavit, ale občas to ještě zkusím. Máma na nás křičí, že nás má plný zuby a že nás vymění za pytlík rýže, že na ní musím pomalu a né tak humpolácky,protože bude mít miminka. Nevíte někdo, co to je? Snad už se to brzy dozvím a pochopím, proč si s ní nemůžu hrát po mém.
Další novinku v mém krátkém životě je les. Moje smečka se rozhodla, že půjdou na houby a že nás vezmou se sebou. Tak jsme šli. Páni, tam to bylo žůžo. Spousta klacků na kousání, všude vlhký a příjemný mech a těch pachůůů. No super. Dospělí tam hledali nějaký houby. Dali mi čuchnout, ale to mě nebere. Máma si do pusy dávala takový fialový kuličky. Dala ochutnat blondýně, ta nechtěla a pak nabídla mě. Já to očuchal, opatrně jsem jednu vzal do pusy a.... hmmmm. To je ňamina. Nic tak dobrého a sladkého jsem ještě nejedl. Tak jsem vychytal, kdy asi tak má máma plnou hrst a rychle jsem za ní utíkal, abych jí to mohl sníst.
No a další novinka je, že jsme začali jezdit na chaloupku do jižních čech. Tam je to moc príma, protože tam je velikánská zahrada, kde můžu celý den být, sbírat klacky, lovit krtky, myšky, pavoučky a jinou havěť a hlavně papat hlínu, tak mi moc chutná a hlavně když je po dešti a je plná kořínků. Večer se vždy griluje výborný voňavý masíčko a my s Goldou něco dostaneme od mámy. Ona je moc hodná a pokaždý jí něco "upadne".
No nic, jsem celý unavený a začínám zívat, tak se s Vámi rozloučím a půjdu chrnět. Děkuji za návštěvy a snad se budete pořád vracet.

     Váš Fanouš

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář